Kérdése van? Hívjon minket! +36706024800

Quartz Reload (QR) Kerámia bevonat megújító szer 250ml
Quartz Reload (QR) Kerámia bevonat megújító szer 250ml
10 090 Ft (7 945 Ft+ÁFA)

Quartz Reload (QR) Kerámia bevonat megújító szer 250ml

Kiemelkedő hatásfokú és könnyen használható termék, mely fényt ad a kezelt felületnek, illetve víztaszító hatású. A kerámia borítás felújítására használható szer, ezzel meghosszabbítva annak élettartamát, viszont magában is igen hatékony
Raktáron
10 090 Ft (7 945 Ft+ÁFA)
Egységár: 40 360 Ft/liter (31 780 Ft/liter+ÁFA)
Részletek

Kiemelkedő hatásfokú és könnyen használható termék, mely fényt ad a kezelt felületnek és víztaszító hatású. A kerámia borítás felújítására használható szer, ezzel meghosszabbítva annak élettartamát, viszont magában is igen hatékony. Minden külső felület kezelésére alkalmas (ablakra is).Felhasználási javaslat:
  1. Rázza fel a flakont, és fújja a terméket egy tiszta mikroszálas kendőre.

  2. Vigye fel a vegyületet a karosszériára, felülről lefelé, majd balról jobbra haladva terítse el a felületen.

  3. 30-60 másodperc elteltével fényezze ki a felületet száraz, tiszta mikroszálas kendővel.Megjegyzés: az autó felületének teljesen tisztának kell lennie. Ne alkalmazza a terméket forró részeken vagy közvetlen napfényben. Győződjön meg róla, hogy nincs viasz vagy zsír a felületen. A felhordást követő 5-10 perc múlva a kezelt felületeken felhősödés és fehér üledék megjelenése jelentkezhet, ami az anyag túlzott fogyasztását jelzi: ebben az esetben a felesleget száraz törülközővel távolítsa el; szükség esetén ismételje meg a műveletet.
Adatok
Kiszerelés
250 ml
Gyártó
Grass
Cikkszám
DT-0173
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek