Ingyenes szállítás 25.000 Ft felett Foxpost csomagautomatába!

Kérdése van? Hívjon minket! +36706461111

Hydro Shampoo (HS) Magas habzású, víztaszító autósampon 500ml
Hydro Shampoo (HS) Magas habzású, víztaszító autósampon 500ml
3 590 Ft (2 827 Ft+ÁFA)

Hydro Shampoo (HS) Magas habzású, víztaszító autósampon 500mlMAGAS HABZÁSÚ AUTÓSAMPON ERŐS HIDROFÓB HATÁSSAL


Hydro Shampoo (HS) segítségével könnyedén eltávolítható a maradványszennyeződés az első fázisú habos tisztítás után a nélkül, hogy sérülést okoznánk a felület védőrétegén (pl a kerámián). A tisztítás második fázisához ajánlott még mielőtt védőréteggel fednénk be a kezelt felületet.

Habzás
Magas
Várható kiszállítás:
2024.06.21
Raktáron
3 590 Ft (2 827 Ft+ÁFA)
Egységár: 7 180 Ft/liter (5 654 Ft/liter+ÁFA)
Részletek

MAGAS HABZÁSÚ AUTÓSAMPON ERŐS HIDROFÓB HATÁSSALHydro Shampoo (HS) segítségével könnyedén eltávolítható a maradványszennyeződés az első fázisú habos tisztítás (Active Safe (AS)) után a nélkül, hogy mechanikus vagy vegyi sérülést okoznánk a felület védőrétegén (pl a kerámián). Nem tartalmaz viaszt, szilikont, felületvédőt vagy fényesítő szert ezzel is fokozva a tisztítóhatékonyságát. Kefe segítségével ideális a nehezen elérhető részek tisztításához. A tisztítás második fázisához ajánlott még mielőtt védőréteggel fednénk be a kezelt felületet.Felhasználási javaslat:Hígítási arány: 100-150 ml literenként. Hígítás előtt jól rázza fel!
  1. Vigye fel a vízzel hígított Hydro Shampoo (HS) sampont a korábban Active Safe (AS) vagy Ultra Safe (US) előmosó szerekkel kezelt autóra.

  2. Egy szivaccsal vagy mikroszálas kesztyűvel kenje be az autót, fokozatosan haladva a felső részektől az alsó részek felé. A szivacsot vagy a kesztyűt időnként öblítse ki tiszta vízben.

  3. Öblítse le az egész autót tiszta vízzel.


Adatok
Kiszerelés
500 ml
Gyártó
Grass
Cikkszám
DT-0115
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek