Ingyenes szállítás 25.000 Ft felett Foxpost csomagautomatába!

Kérdése van? Hívjon minket! +36706024800

Glass Clean (GL) Polírozó szer üvegfelületekre 250ml
Glass Clean (GL) Polírozó szer üvegfelületekre 250ml
10 090 Ft (7 945 Ft+ÁFA)

Glass Clean (GL) Polírozó szer üvegfelületekre 250ml

Glass Clean (GL) gyengéden távolítja el a közúti szennyeződéseket, vízkövet, organikus és nem organikus maradványokat. Segítségével eltüntethetők a mikrokarcolások és az ablaktörlő okozta kopás folt is tökéletes átláthatóságot biztosítva az üveg felületnek. Használata előtt javasolt a Glass Clean (CL) használata a tökéletes tisztaság érdekében. Bevonatok előtt is javasolt (Glass Coat (GC), Nano Glass (NG)), a hatásuk akár a 2-3 szorosára is növelhető a felület alapos előkészítésével. 
Raktáron
10 090 Ft (7 945 Ft+ÁFA)
Egységár: 40 360 Ft/liter (31 780 Ft/liter+ÁFA)
Részletek

Glass Clean (GL) gyengéden távolítja el a közúti szennyeződéseket, vízkövet, organikus és nem organikus maradványokat. Segítségével eltüntethetők a mikrokarcolások és az ablaktörlő okozta kopás folt is tökéletes átláthatóságot biztosítva az üveg felületnek. Használata előtt javasolt a Glass Clean (CL) használata a tökéletes tisztaság érdekében. Bevonatok előtt is javasolt (Glass Coat (GC), Nano Glass (NG)), a hatásuk akár a 2-3 szorosára is növelhető a felület alapos előkészítésével. Felhasználási javaslat:
  1. Végezze el a karosszéria kétfázisú mosását egy előmosószer (Active Safe (AS) vagy Ultra Safe (US)) és egy kézmosó sampon (Second Phase (SP) vagy Acid Shampoo (AD)) használatával. Az üvegfelületet enyhén szárítsa meg, hagyja kissé nedves állapotban.

  2. Vigyen fel egy kis mennyiséget az applikátorszivacsra, és dörzsölje át vele alaposan. Figyelem! Az üvegfelület tisztításának minőségének ellenőrzéséhez egy próbát kell végezni: egyenletesen öntsön vizet a felületre. Ha a víz egy rétegben (függönyként) borítja a felületet, akkor az üveg abszolút tiszta, ellenkező esetben újra kell kezelni a felületet.

  3. A munka befejezése után alaposan öblítse le az üveget, hogy eltávolítsa a maradék Glass Clean (GL) anyagot.


Adatok
Kiszerelés
250 ml
Gyártó
Grass
Cikkszám
DT-0121
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek