A weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. 
Termékek Menü

Autókozmetikai kiegészítők

Rendezés:

Magas minőségű mikroszálas törlőkendő csomag. Egy csomag 3 db kendőt tartalmaz.

Méret: 40x40 cm

Raktáron
1.590 Ft

Puha applikátor, szürke színben. Használható bármilyen felületen anélkül, hogy karcokat okozna.

Méret: 40x90x23mm

Raktáron
1.590 Ft

Vegyszerálló, műanyag kefe kemény műsörtékkel mindenféle gumiabroncs tisztításához.

Méret: 21x6,4 cm

Raktáron
2.190 Ft

Természetes sörtéjű ecsetkészlet a nehezen elérhető helyek és felületek tisztításához.

Raktáron
8.690 Ft

Ez a puha kendő kiváló minőségű mikroszálból készül jelölések és címkék nélkül, így a Soft Cloth (SC) teljesen biztonságos az autó felülete számára. Ideális a különféle védőbevonatokkal történő kezelésekhez.

Méret: 40x40 cm

Raktáron
2.290 Ft

A habosító flakon kiválóan alkalmas bőr, textíliák, kárpitok és műanyagok habosító tisztítására. A hab használata hatékonyabbá, biztonságosabbá és kevésbé pazarlóvá teszi a tisztítást.

Űrtartalom: 150ml

Raktáron
1.590 Ft

Természetes sörtés kefe a bőrfelületek tisztításához. Biztonságos, nem karcolja meg a kezelt felületeket.

Méret: 14,5x4,5 cm

Raktáron
2.890 Ft

Autómosó vödör fedéllel és homokleválasztóval.

Űrtartalom: 20L

Raktáron
20.590 Ft
Felnik tisztításához kifejlesztett kefe, kíváló nehezen elérhető helyek tisztításához, anélkül hogy megsértené a kezelt felületet.
Raktáron
3.190 Ft

Az Extra Dry (ED) egy mikroszálas törlőkendő ami az autó karosszériájának a kíméletes és megfelelő szárításához használható.

Raktáron
4.190 Ft

Puha, szöszmentes törlőkendő az autó üveg felületeinek tisztításához. Az Glass Wipe (GW) felépítése lehetővé teszi a szennyeződések hatékony eltávolítását, csíkozódás és szöszölés nélkül. A kendő anyaga garantálja a piszok lazításának és a felesleges nedvesség eltávolításának kiváló képességét az üveg felületeken.

Méret: 40x40 cm

Raktáron
1.390 Ft
A Wash Mitt (WM) egy finom, karosszériamosáshoz használt mikroszálas kesztyű. Alkalmas otthoni és professzionális felhasználásra egyaránt. Puha szerkezete segít csökkenteni a karcolások kockázatát, lehetővé téve, hogy könnyen használható legyen bármilyen típusú autón.
Raktáron
3.490 Ft

Többször használatos mikroszálas kendő a felületek tökéletes polírozásához, szárításához. A Finish Wipe (FW) rendkívüli nedvszívó és porelnyelő képességeinek köszönhetően alaposa eltávolítja a felesleges védőanyagokat, megakadályozza a karcolódást és fényt ad a festéknek.

Méret: 40x40 cm

Raktáron
1.890 Ft
Ez az applikátor lehetővé teszi az üveg és krómfelületek tisztítását, kálciumlerakódások eltávolítását. Anyaga kiváló minőségű viszkóz.
Raktáron
3.590 Ft

Ecset kemény műsörtékkel az autó belső textil és kárpit felületeinek mély tisztításához.

Méret: 14,5x4,7 cm

Raktáron
2.390 Ft

A Plush Wipe (PW) puha szálú mikroszálas kendő biztosítja a polírozó és tömítőanyagok, viasz illetve egyéb autókozmetikai maradványok legkíméletesebb eltávolítását. A kendő kialakítása segít csökkenteni a karcolások kockázatát, illetve hogy erőfeszítés nélkül egyszerűen tudja törölni és szárítani autóját.

Méret: 40x40 cm

Raktáron
1.290 Ft

Mesterséges sörtéjű ecsetkészlet a nehezen elérhető helyek és felületek tisztításához.

Raktáron
8.690 Ft

Vegyszerálló, műanyag kefe kemény műsörtékkel. Alkalmas az autó nehezen elérhető íveinek, illetve gumiabroncsok tisztításához.

Méret: 20cm

Raktáron
3.990 Ft
Ezt a kétoldalas mikroszálas kendőt egyedülálló ultrahangos vágási technológiával készítik, így garantálva, hogy nem karcolja meg a kezelt felületet, illetve nem hagy rajta szöszöket. A kendő puhasága biztosítja a könnyű siklást, amikor védőbevonatokkal dolgozik.
Előrendelhető
1.090 Ft
Az Cosmic Dry (CD) egy mikroszálas törlőkendő ami az autó karosszériájának a kíméletes és megfelelő szárításához használható.
Raktáron
8.490 Ft